1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

FSX:SE Just a quick test for a new prefix

Discussion in 'Test, test' started by arno, 27 Jan 2017.

  1. arno

    arno Administrator Staff Member FSDevConf team Resource contributor

    Joined:
    28 May 2004
    Messages:
    24,219
    Country:
    netherlands
    Just testing the prefix I made for the Steam Edition
     
  2. kalong

    kalong

    Joined:
    19 Dec 2009
    Messages:
    270
    Country:
    indonesia
    as you testing prefix, would you give option to choose more than 1 prefix? as I have FSX and P3D compatible aircraft
     
  3. arno

    arno Administrator Staff Member FSDevConf team Resource contributor

    Joined:
    28 May 2004
    Messages:
    24,219
    Country:
    netherlands
    I have to check if that's supported by the software, I'm afraid not.
     
  4. arno

    arno Administrator Staff Member FSDevConf team Resource contributor

    Joined:
    28 May 2004
    Messages:
    24,219
    Country:
    netherlands
    No, that's not supported by the forum software.
     
  5. kalong

    kalong

    Joined:
    19 Dec 2009
    Messages:
    270
    Country:
    indonesia
    Thanks arno.
     

Share This Page