• Which the release of FS2020 we see an explosition of activity on the forun and of course we are very happy to see this. But having all questions about FS2020 in one forum becomes a bit messy. So therefore we would like to ask you all to use the following guidelines when posting your questions:

    • Tag FS2020 specific questions with the MSFS2020 tag.
    • Questions about making 3D assets can be posted in the 3D asset design forum. Either post them in the subforum of the modelling tool you use or in the general forum if they are general.
    • Questions about aircraft design can be posted in the Aircraft design forum
    • Questions about airport design can be posted in the FS2020 airport design forum. Once airport development tools have been updated for FS2020 you can post tool speciifc questions in the subforums of those tools as well of course.
    • Questions about terrain design can be posted in the FS2020 terrain design forum.
    • Questions about SimConnect can be posted in the SimConnect forum.

    Any other question that is not specific to an aspect of development or tool can be posted in the General chat forum.

    By following these guidelines we make sure that the forums remain easy to read for everybody and also that the right people can find your post to answer it.

FSXA Textures and rendering in GMax. <Solved>

Messages
779
Country
unitedstates
I am learning how to map in GMax and have a question for the more experienced users.

Is this normal?

Capture.JPG



Hopefully you can see the top left corner of the wall and the corresponding vertex in the UVW mapping editor.

The vert is clearly in the middle of a white line that borders the wall.

So where is the white line in the main viewport?

Is it common in GMax for the texture to not fully render like that?

Thanks in advance.

cheers,
Lane

Never mind, as usual the problem was between the keyboard and the back of the chair.

Double checked my driver config and found that I had no checks in "Match Bitmap Size".

Woulda swore I had already done that, maybe the setting was lost?
 
Last edited:
Top